miércoles, 4 de enero de 2012

Mini Cupcakes

Hola!
Hoy os traigo estos mini cupcakes que hice para las Navidades y que tuvieron mucho éxito. Son como los cupcakes normales pero más pequeños (casi se comen de un bocado) y en vez de buttercream he utilizado chocolate negro y blanco. Además los he decorado con golosinas que además de ser muy decorativas la mezcla con el chocolate resultó buenísima y a los niños les volvieron locos!


Hi,
Today I want to show you these mini cupcakes that I made for Christmas and they were a big succes. They're ordinary cupcakes, just smaller (you can almost eat them in one bite) and instead of buttercream I used black and white chocolate. I also added some candies, the candies and the chocolate together... yummy! and the children went crazy!

La receta es muy sencilla, aquí os la dejo y espero que los hagáis, seguro que triunfáis!

Ingredientes:
160 gr. azúcar
4 huevos
70 gr. aceite de girasol
1 Yogur de limón
1 sobre de levadura Royal
2 cucharaditas de café soluble (tipo Nescafé)
220 gr. de harina para bizcochos

Para la cobertura:
150 gr. de chocolate blanco
200 gr. de chocolate negro para postres
75 gr de leche

Decoración: gominolas, lacasitos, conguitos... etc.


The recipe is very easy, here it is, I hope you'll make them, you'll be successful!


Ingredients
160 g sugar
4 eggs
70 g sunflower oil
1 lemon yogurt
1 baking podwer sachet
2 teaspoons instant coffe
220g sponge cake flour


For the frosting
150 white chocolate
200 g black chocolate
75 g milk


To decorate
sugar stars, candies, chocolate candies




Preparación:
1. Mezclar el azúcar, el café soluble y los 4 huevos.
2. Incorporar el yogur de limón, el aceite, la levadura y la harina 
3. Mezclar suavemente con una espátula para que la mezcla quede esponjosa. 
4.Verter la mezcla en los moldes (yo he utilizado moldes en papel de trufas).
5. Introducir en el horno previamente precalentado alrededor de 15-20 min a 170º hasta que esté dorado .

 Para la decoración:
1. Fundir el chocolate blanco.
2. Fundir el chocolate negro con la leche . 
3. Introducir cada chocolate fundido en una manga pastelera y una vez que los cupcakes se han enfriado, formar una montañita. Finalizar la decoración con ayuda de gominolas, lacasitos, conguitos, fideos de colores...  o cualquier otra cosa que te guste.

Method:
1. Mix the sugar, the coffee and the eggs
2. Add the lemon yogurt, the oil, the baking podwer and the flour.
3. Mix gently with a spatula until the mixture is fluffy.
4. Place the mixture in the cases (I used chocolate truffle cases)
5. Bake for 15-20 minutes until golden . The oven must be preheated.

To decorate:
1. Melt the white chocolate
2. Melt the black chocolate and the milk
3. Use a pastry bag to decorate with the two types of chocolate once the cupcakes are cold. Then add sugar stars, candies or whatever you like.























































 

8 comentarios:

  1. These are so cute and look delicious!! Thank you for sharing at my party!

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  2. Those cupcakes look wonderful!! Thanks for linking up! Check out my giveaway....


    XO, Aimee

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  3. Thanks for stopping by at colours dekor today.. and linking in.. those looks super yummy.. and very very pretty!!

    I'm now your newest follower.. Hoping you'll link in every Monday.. :-) Thanks a ton.. for making my day!!

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  4. These are so cute!! Very fun! Thanks so much for sharing. I'm always on the lookout for a buttercream alternative...good idea!
    Thanks for stopping by my blog! Following you back!

    {HUGS},
    kristi

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  5. Looks very delish! Please share at my party Taste This Thursday!
    www.bellmiracle.blogspot.com

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  6. Thanks so much for sharing at my party. Please come back next Thursday to see if your recipe stood out and to link again! I am a follower of your lovely blog!

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Gracias por tu comentario!